TL Korrektur

Tlf.: (+45) 41 41 57 68              Email: tl@tlkorrektur.dk

tlkorrektur-logo-tagline-500x151-ny

Korrekturlæsning

Korrekturlæsning er relevant for enhver, der skriver tekster til brug i det offentlige rum!

Korrekturlæsning er for alle! Punktum!

Korrekturlæsning er relevant for enhver, der skriver tekster til brug i det offentlige rum!

Det er bare ikke enhver, der selv er opmærksom på behovet.

TL Korrektur har en række faste firmakunder, som er utroligt dygtige indenfor deres felt. De har dog på et tidspunkt erkendt, at de skriftlige evner ikke helt når de samme højder, og at ekstern korrekturlæsning derfor er en nødvendighed. Denne selverkendelse er en stor styrke. Ved man derimod, at man er en dygtig skribent, kræver det endnu større mod at række ud efter korrekturlæsning. En sprogkyndig vil selvfølgelig have så stor tiltro til egne evner, at der I nogle tilfælde kunne gå en vis stolthed tabt ved at skulle bede eksterne øjne om hjælp.

Den følelse er velkendt her i huset hos din dansk- og engelsk-korrekturlæser. Vi ‘sprogeksperter’ må dog ofte erkende, at selv vi kan lave slåfejl. En nylig gennemgang af denne hjemmeside har således bekræftet en stor sandhed i talemåden om ‘lægens egne børn’.

Fastkunderabat

Se den lille film her til højre, og/eller læs mere om, hvor let du kan blive den heldige modtager af vores Fastkunderabat.

Vi læser korrektur for dig – uanset hvem du er

Vores korrekturlæsning har både faste firmakunder og rigtigt mange glade studerende haft glæde af i snart et årti. Er du selv studerende og midt i din ph.d. eller dit speciale, eller har du af og til bare brug for lidt sproglig assistance til dine kortere eller længere studieopgaver? Så lad TL Korrekturs hold af knivskarpe korrekturlæsere assistere dig på sidelinjen.

Repræsenterer du en organisation, en institution, et reklamebureau eller en anden virksomhed, som med jævne mellemrum producerer tekst i form af f.eks. markedsføringsmateriale, indhold til hjemmesiden eller noget helt tredje? Så kan TL Korrektur også hjælpe dig.

Måske er du en privatperson, som skriver meget, måske er du forfatter, eller måske er du repræsentant for et forlag?
Uanset hvem du er, hvor du er, eller hvilke(n) type(r) af tekst(er), du måtte sidde med, så tag trygt kontakt til os for et sprogtip, et pristilbud på korrekturlæsning eller bare en hyggelig snak om små og store ord.

Hos TL Korrektur samler vi på tilfredse og fast tilbagevendende kunder. Læs f.eks. under “Kundeudtalelser,” hvad såvel studerende som forlag, organisationer, institutioner og virksomheder har udtalt om vore skarpe ydelser og vort høje serviceniveau.

Det hurtige overblik

2 Sprog: Dansk og Engelsk korrekturlæsning

3 Versioner: Basis-, Sprog- og Premiumkorrektur

3 Prislejer: Erhverv Grundpris, Erhverv Fastkundepris og Studiepris

Vil du vide mere?

Thomas sidder klar til at hjælpe!

Indtast dine oplysninger, og han ringer dig op hurtigst muligt.