TL Korrektur

Tlf.: (+45) 41 41 57 68              Email: tl@tlkorrektur.dk

tlkorrektur-logo-tagline-500x151-ny

Korrektur af bogmanus

Vores korrekturnetværk rummer både kompetente danske og engelske korrekturlæsere, som sidder klar til at korrekturlæse dit bogmanus med grundige, indlevende øjne og en skarp pen

Korrektur af bogmanuskripter

Hos TL Korrektur har vi stor erfaring med korrektur af bogmanuskripter. Vi har således både korrekturlæst utallige bøger i den skønlitterære og faglitterære genre. Og ligeledes har vi haft flere forlag som faste kunder i perioder.

Vores korrekturnetværk rummer både kompetente danske og engelske korrekturlæsere, som sidder klar til at korrekturlæse dit bogmanus med grundige, indlevende øjne og en skarp pen. Vi tjekker alt igennem, så du altid får dit produkt retur med tydelige, overskuelige og brugbare rettelser og ændringsforslag.

Ved korrektur af bogmanus lægger vi særligt vægt på:

  • Høj kvalitet
  • Erfarne og professionelle korrekturlæsere
  • Muligheden for samme korrekturlæser ved flere bøger
  • Stor tilgængelighed, imødekommenhed og service
  • Selvskreven mængderabat ved de typisk mange sider

To typiske spørgsmål vedrørende korrektur af bogmanus?

Modtager jeg blot en hurtig, let korrekturlæsning, der bare lige retter de grundlæggende fejl, eller kan jeg også bede om et mere dybtgående gennemsyn af mit bogmanuskript?

Afhængig af dit/tekstens behov og din økonomi giver vi dig muligheden for at vælge mellem tre typer af korrektur. Oftest giver vi også vores behovsvurdering med på vejen her, når vi lige har skimmet dit bogmanuskript.

Helt grundlæggende har vi Basiskorrektur, som tager sig af alle de meste basale fejl, herunder bl.a. stavefejl, grammatikfejl og slåfejl.

Derudover tilbyder vi Sprogkorrektur, der naturligvis også luger ud i alle de grundlæggende fejl, men som dernæst går skridtet videre og kommenterer på de mest åbenlyse sproglige forbedringsmuligheder.

Og endelig kan du vælge Premiumkorrektur, som supplerer med en endnu højere grad af stillingtagen til indhold og de større sammenhænge i teksten.

Hvor lang leveringstid er der typisk på korrekturlæsning af bogmanuskripter hos TL Korrektur?

Hos TL Korrektur har vi flere kompetente korrekturlæsere i folden. Således kan du være sikker på, at vi altid kan levere din opgave til tiden, uden at du behøver at være nervøs for kvaliteten. Opgavernes indhold og sværhedsgrad er jo individuelle, men oftest ligger vi et sted mellem 4-7 dage, når vi eksempelvis taler om sideantal i intervallet 30-100 sider. Sender du os et uddrag af dit bogmanus, suppleret med info om dine behov for korrektur samt selvfølgelig det forventede antal sider, har vi altid bedst mulighed for at give dig en mere konkret tilbagemelding på den forventede leveringstid.

Er der mulighed for fastkunderabat på korrekturlæsning af bogmanus?

Ja! Har du løbende behov for korrekturlæsning af bogmanuskripter, kan du desuden – udover prisen – få en række andre fordele som fast kunde.

Hør mere i videoen, eller klik herunder for at lure alle de fordele, vi tilbyder vore faste kunder.

Det hurtige overblik

2 Sprog: Dansk og Engelsk korrekturlæsning

3 Versioner: Basis-, Sprog- og Premiumkorrektur

3 Prislejer: Erhverv Grundpris, Erhverv Fastkundepris og Studiepris

Vil du vide mere?

Thomas sidder klar til at hjælpe!

Indtast dine oplysninger, og han ringer dig op hurtigst muligt.